Луцьк: відвідай День Європи 18 травня!

Луцьк: відвідай День Європи 18 травня!

14.05.13 17:37 0 1489
18 травня на Театральному майдані Луцька відбудуться заходи з нагоди Дня Європи. Центр міста стане майданчиком для знайомства з країнами Європейського Союзу, їх культурою, історією та звичаями. Це свято миру та єдності, до якого запрошуємо долучитися всіх охочих та допитливих.

На Вас чекають такі заходи:

13.00 - 17.00 - функціонування «Європейського містечка»:

* Боді-арт «Розмалюй Європу»: волонтери-майстри боді-арту зобразять кожному бажаючому на руці чи обличчі традиційні європейські символи.

* Фотовиставка-сушка «Луцьк - твоя маленька Європа»: фотографи-професіонали та аматори «сушитимуть» захоплюючі світлини просто на вулиці.

* Англомовний клуб під відкритим небом: унікальна можливість поспілкуватися англійською з носієм мови у неформатному мовному клубі.

* Презентація міжнародної діяльності вищих навчальних закладів: абітурієнтам цікаво буде дізнатися міжнародний потенціал Луцьких вишів.

* Поширення волонтерами інформаційно-презентаційних матеріалів про Європу: цікаві та допитливі отримають буклети, брошури, прапорці, кульки, карти.

* Малюнок на асфальті «Луцьк очима малечі»: долівка Театрального майдану засвітиться від яскравої дитячої фантазії.

14.00 – 16.30 - Фестиваль традицій та звичаїв країн-членів Європейського Союзу «Євробачення» - шкільні колективи через пісню і танець познайомлять Вас з країнами ЄС.

Водночас на Театральному майдані відбуватиметься Свято морозива «Рудь».

ПАТ «Житомирський маслозавод» - ТМ «Рудь» - генеральний спонсор Дня Європи.

Також традиційно у сесійній залі Луцької міської ради о 10.00 год. відбудеться Міжнародна Європейська олімпіада – конкурс знань про ЄС, у якому візьмуть участь школярі-найкращі знавці країн Європейського Союзу. Для участі в Олімпіаді, що відбуватиметься англійською мовою, до Луцька приїдуть діти з міст-партнерів Луцька у Республіці Польща – Любліна та Жешува. Переможці та учасники отримають цінні подарунки від ТМ мінеральна вода «Червона Калина».

Запрошуємо до участі у призовій радіо вікторині до Дня Європи в ефірі радіостанції «Луцьк» на хвилі 107.3 fm. Години ефірів: 7.35, 10.35, 16.35 год. та з 19.00 до 19.30 під час гри «Хрестиківка».

Спонсори Дня Європи в Луцьку: ПАТ «Житомирського маслозавод» - ТМ «Рудь», ТМ «Червона Калина», СК «Олімпія», паб «Горище», ПП «Західноукраїнська торгова компанія».

За підтримки Представництва ЄС в Україні, посольств та консульств європейських країн.

Інформаційна підтримка: Волинська ОДТРК, Радіо «Луцьк», газета «Луцький замок».

Організатори: управління міжнародного співробітництва та туризму, управління освіти Луцької міської ради.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вибух у Бенгазі – серед ...
Наступна новина: Львівщина: в області ...

КОМЕНТАРІ