В Івано-Франківську в День міста відбувся фестиваль «Вгору серця»

В Івано-Франківську в День міста відбувся фестиваль «Вгору серця»

14.05.13 11:58 0 1048
Машина ДАІ, фіра із журналістами, понад сотня велосипедистів та байкерів, оригінальні ретро-автомобілі – у такий спосіб в м. Івано-Франківську 11 травня прославляли Воскреслого Христа.

Вже другий рік поспіль в межах святкування Дня міста в Івано-Франківську відбувся авто-вело-мото-кінний пробіг, з відкриттям на Вічевому майдані традиційного християнського фестивалю «Вгору серця».

Вранці учасники пробігу зібралися біля "Автоливмашу" довкола образу "Христос благословляє подорожніх". Відбулася спільна молитва за щасливу дорогу усіх водіїв, подорожуючих та за добрий стан доріг.

Усіх присутніх розважали християнським міні-рок-концертом, під час якого виступили «Перкалабські придатки», гурт «Глорія», тріо: Андрій Савка, Володимир Бандрівський, Андрій Винницький та гурт «Світло любові».

Святі отці освятили всі транспортні засоби та їх власників і колона рушила в дорогу за маршрутом: вул. Юності – Незалежності - Вічевий майдан.

Мета фестивалю «Вгору серця», як її окреслили організатори, «глибші пізнання та популяризація сучасних християнських традицій з усіх куточків України».

Організатор цього дійства Ярема Стецик стверджує: «Щороку Фестиваль Христового міста об’єднує дитячі та хорові колективи, естрадних співаків, композиторів та всіх, хто бажає прославляти Бога. «Вгору серця» – це місце зустрічі митців, відкриття нових імен та спільне возвеличення Творця».

Після концерту усі його учасники оглянули Сад сакральних фігур, виготовлений ковалями.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Закарпаття: ЧИТАННЮ У ...
Наступна новина: У США сталася стрілянина на ...

КОМЕНТАРІ