Івано-Франківщина: турнір «Енергія» зарядив до праці

Івано-Франківщина: турнір «Енергія» зарядив до праці

14.05.13 14:57 0 1035
Впродовж 7-10 травня за звання переможця традиційного турніру з міні-футболу «Енергія-2013» змагалися 11 команд, у складі яких виступали керівники підприємств електроенергетики з різних регіонів України.

Змагання між командами керівного складу енергетичних компаній завершилося перемогою кіровоградських енергетиків.

Це перша перемога керівників ПАТ «Кіровоградобленерго», які у 2007 році були серед організаторів та засновників турніру у м. Алушта.

За сім років енергетичних протистоянь на майданчиках спорткомплексу «Спартак» трофей чотири рази здобувало ПАТ «Львівобленерго», по одному разу кубок виборювали дві дружні компанії – ПАТ «Полтаваобленерго» та ПАТ «Прикарпаттяобленерго».

ПАТ «Прикарпаттяобленерго» стало єдиною командою, яка під час турніру в результаті матчу не програла переможцю змагань. І хоча в загальному рейтингу прикарпатські енергетики посіли лише щосту позицію, участю у змаганнях вони задоволені. Тим більше, що перемога колег з Кіровограда дає надію на відродження традиційного турніру у колишньому форматі. Адже за задумом ініціаторів такого заходу, це мала бути зустріч спортсменів-керівників вищої ланки енергокомпаній.

«Травневий турнір, як завжди, зарядив нас позитивними емоціями, - ділиться капітан команди, голова правління ПАТ «Прикарпаттяобленерго» Олександр Бубен. – Хоча, на жаль, помітним було зниження його організації за рівнем представництва. Так, топ-менеджер, окрім нашої компанії, був лише з Полтави - голова правління ПАТ «Полтаваобленерго» Євген Засіменко. Практично ми стали єдиною командою на турнірі, яка була сформована виключно з числа директорів та їх заступників. Однак, зі зміною господаря змагань у 2014 році ми повернемося до своєї ідеї проведення турніру «ТОП-Енергія». Зустрічі керівників вищої ланки компаній галузі дозволять згуртувати успішних управлінців-енергетиків, прогресивно налаштованих, небайдужих, здатних до підтримки і допомоги в просуванні нових ідей, спроможних свою енергію і активну позицію направляти на користь і розвиток спільної справи».

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Путін ввів у Росії ...
Наступна новина: Дячук-Ставицький: Було ...

КОМЕНТАРІ