На Івано-Франківщині згідно санкції суду у долинського підприємця проведено обшук

На Івано-Франківщині згідно санкції суду у долинського підприємця проведено обшук

15.05.13 15:18 0 1292
Критика діяльності податкової міліції, щодо проведення обшуку підприємця

Джерело: Версії.if.ua

у засобах масової інформації з’явилось повідомлення про нібито рейдерський напад з обшуком і вилученням бухгалтерії у долинського бізнесмена.

Вважаємо за доцільне повідомити, що 25.04.2013 року зареєстровано кримінальне провадження за ч.2 ст.212 Кримінального Кодексу України за фактом ухилення приватним підприємцем від сплати податків у великих розмірах.

За матеріалами досудового розслідування вбачається, що приватний підприємець упродовж 2010-2013 років здійснював господарську діяльність, пов’язану з реалізацією товарів та з метою умисного ухилення від сплати податків приховував від оподаткування отримані доходи. Внаслідок чого до бюджету не надійшло майже 2 млн.грн. податків.

В рамках цього кримінального провадження за постановою суду податковою міліцією проводився обшук на складських та торгівельних приміщеннях підприємця. Однак, на санкціонований судом обшук бізнесмен чинив опір та всіляко перешкоджав його проведенню. Органами внутрішніх справ за фактом вчинення фізичного опору працівникам податкової міліції під час проведення обшуку зареєстровано кримінальне провадження за ч.1 ст.342 КК України.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ФСБ Росії повідомляє, що ...
Наступна новина: Майже 180 млн. грн. ПДВ ...

КОМЕНТАРІ