Тернопільщина: не зволікайте з переходом на електронну звітність касових апаратів!

Тернопільщина: не зволікайте з переходом на електронну звітність касових апаратів!

15.05.13 11:01 0 852
До першого липня цього року усі користувачі касової техніки повинні перейти на електронну звітність. Для цього їм необхідно звертатися до центрів сервісного обслуговування або виробників касової техніки для проведення відповідного доопрацювання моделей касових апаратів або придбання нової техніки.

У Тернопільській області до Системи зберігання і збору даних від реєстраторів розрахункових операцій поки що підключено понад 400 одиниць касової техніки. Ці касові апарати вже формують електронну стрічку та автоматично передають дані про готівкові операції на сервери Міндоходів. Але, зважаючи на те, що всього в області є понад 4 тисячі користувачів касової техніки, а часу залишилося не так багато, Головне управління Міндоходів області рекомендує не зволікати з переходом на електронну стрічку касових апаратів. Адже з першого липня наступає відповідальність за недотримання нових норм законодавства.



Нагадаємо, що Указом Президента України від №726/2012 від 24.12.2012 утворено Міністерство доходів і зборів України шляхом реорганізації Державної податкової служби України та Державної митної служби України, поклавши на Міністерство, що утворюється, функцію з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 15-17 травня в м. ...
Наступна новина: План виконання робіт ...

КОМЕНТАРІ