"Свобода" вимагає від МВС взяти під особливий контроль розслідування брутального нападу, здійсненого в Тернополі злочинцями-іноземцями

"Свобода" вимагає від МВС взяти під особливий контроль розслідування брутального нападу, здійсненого в Тернополі злочинцями-іноземцями

15.05.13 11:29 0 1283
9 травня 2013 року близько 23-ї години біля входу в будинок, де розташований офіс Тернопільської міської організації Всеукраїнського об‘єднання "Свобода", стався брутальний напад на двох українок. Звістка про побиття азербайджанцем Анаром Меджидовим та його поплічниками – вихідцями з африканських країн двох українських дівчат сколихнула Тернопільщину. Одна з постраждалих – наша посестра свободівка Софія Гусак – отримала серйозні травми і зараз перебуває в лікарні. У неї діагностовано струс мозку та важкі забої грудної клітки, дівчина неодноразово непритомніла.

При виході з під'їзду, де розташований офіс Тернопільської міської організації ВО "Свобода", Софія Гусак та Христина Сторожук почули позаду себе принизливі вигуки чоловіків, які намагалися наздогнати їх. Не звертаючи уваги на образливі вислови на свою адресу, дівчата прямували до виходу. Проте молодиків не влаштувало, що їхню "увагу" ігнорують, тож вони вирішили застосувати до українок силу. Найнахабнішим виявився азербайджанець Анар Меджидов, який не посоромився, схопивши за коси, штовхнути українку й кинути на землю. Коли ж її подруга кинулась їй на допомогу, то отримала кілька ударів черевиком у живіт і грудну клітку. На крики про допомогу зреагували відвідувачі арт-кав'ярні, розташованої поруч. Побачивши хлопців, які кинулися на допомогу дівчатам, нападники заховались у машині, що стояла поруч, і намагались утекти. Проте усі, хто прибіг на допомогу, вже не мали наміру відпускати злочинців. Українські хлопці обступили машину і заблокували бандитам шлях до втечі. Від самосуду знахабнілих бандитів врятували лише заблоковані в машині двері. Проте навіть після приїзду міліції Анар Меджидов телефонував комусь зі своїх знайомих і давав вказівки терміново приїжджати, нібито прихопивши з собою зброю, продовжував погрожувати дівчатам, поводився зухвало. На разі одну з постраждалих госпіталізовано до нейрохірургічного відділення обласної університетської лікарні.

Всеукраїнське об‘єднання "Свобода" вимагає від правоохоронців взяти під особливий контроль розслідування цієї резонансної справи та не дозволити зловмисникам уникнути відповідальності.

"Нинішня влада теж працює на знищення українського народу. Паспорт українського громадянина може отримати хто завгодно, в тому числі й такі покидьки, як цей бізнесмен Меджидов. Показовим є те, що не лише він, а й ті, кого привели "для масовки" під час упізнання, викрикували в бік потерпілої дівчини образи й погрози, бо почувають себе недоторканними. "Свобода" не дозволить злочинцям уникнути відповідальності й домагатиметься справедливого покарання для них", – зазначив голова Тернопільської обласної організації ВО "Свобода" Володимир Стаюра.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 1)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: На Чернігівщині ...

КОМЕНТАРІ