З ініціативи свободівців на сесії Львівської обласної ради заслухають звіт голови облдержадміністрації

З ініціативи свободівців на сесії Львівської обласної ради заслухають звіт голови облдержадміністрації

15.05.13 16:28 0 948
На наступному засіданні сесії Львівської обласної ради, яке відбудеться 16 травня 2013 року, депутати розглянуть питання про звіт голови Львівської обласної державної адміністрації Віктора Шемчука щодо здійснення у 2012-2013 роках делегованих обласною радою повноважень. Цю пропозицію озвучив 14 травня на президії обласної ради голова фракції ВО "Свобода" Андрій Холявка.

Члени президії від ВО "Свобода" також запропонували низку інших питань до порядку денного. Зокрема, голова комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Олексій Балицький ініціював заслухання звіту міського голови Львова Андрія Садового про використання коштів обласного бюджету, виділених у 2012 році на рекультивацію Львівського (Грибовицького) міського сміттєзвалища, а також заслухати інформацію голови ЛОДА Віктора Шемчука про стан вирішенням проблем, пов'язаних зі сміттєзвалищем. Він також запропонував розглянути питання про ситуацію на Стебницькому гірничо-хімічному підприємстві "Полімінерал". Як відомо, Фонд державного майна готує підприємство до приватизації. Зміна назви стала мотивом для анулювання всіх ліцензій і дозволів підприємства та припинення фінансування з державного бюджету. Працівники залишилися без заробітної плати, а підприємство не має змоги здійснювати природоохоронні заходи, що неминуче призведе до екологічної катастрофи.

Депутат-свободівець Володимир Чехут запропонував заслухати на сесії звіт генерального директора комунального підприємства "Галсільліс" про виконання статутних зобов'язань.

Голова комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Ярослав Качмарик ініціював заслухання інформації управління Державного казначейства у Львівській області про виконання зобов'язань.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті кількість ...
Наступна новина: На Львівщині діти з ...

КОМЕНТАРІ