Рятувальники забезпечили безпеку Міжнародних змагань та Чемпіонату України з водного туризму «Черемош – 2013»

Рятувальники забезпечили безпеку Міжнародних змагань та Чемпіонату України з водного туризму «Черемош – 2013»

15.05.13 08:51 0 1271
З 7 по 12 травня поблизу села Бистрець Верховинського району на річці Черемош проходили Міжнародні змагання та Чемпіонат України з водного туризму «Черемош – 2013».

В змаганнях взяли участь команди водників з семи областей України - Івано-Франківської, Чернівецької, Львівської, Полтавської, Вінницької, Дніпропетровської та Харківської , а також з Білорусі та Прибалтики. Спортсмени змагалися на катамаранах – «четвірках», катамаранах - «двійках», байдарках і каяках .

Забезпечили безпеку проведення змагань, зокрема, 15 рятувальників івано-франківської гірської пошуково-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення та 4 одиниці техніки.

Перед стартом змагань рятувальники провели розвідку водних трас та усунули ряд перешкод, що загрожували безпеці спортсменів.

За підсумками Чемпіонату України з водного туризму перше місце зайняла команда спортсменів Вінницької області, другу та третю сходинку на почесному п’єдесталі відповідно посіли команди Вінницького обласного центру краєзнавства і туризму учнівської молоді та Львівської області .

Загалом в Міжнародних змаганнях та Чемпіонаті України з водного туризму «Черемош – 2013» прийняли участь 105 спортсменів-водників.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ