За минулу добу на території Львівської області виявили 8 артснарядів та ручну гранату

За минулу добу на території Львівської області виявили 8 артснарядів та ручну гранату

15.05.13 16:59 0 929
Щорічно наші співгромадяни стикаються з небезпечними предметами – боєприпасами. На Львівщині люди натикаються на снаряди і міни, які несуть в собі велику небезпеку. Причому знайти боєприпаси можна практично скрізь: у лісі, полі, на власному городі та на вулицях міст. Тільки за минулу добу місцеві мешканці знайшли 9 боєприпасів часів війни.

Так, 13 травня о 10:30 надійшло повідомлення про те, що в с. Болотня Перемишлянського району під час проведення земляних робіт виявлено 3 предмети ззовні схожі на артилерійські снаряди часів Другої світової війни.

Того ж дня об 11:15 надійшло повідомлення про те, що в с. Ставчани Пустомитівського району, під час проведення земляних робіт недалеко від житлового будинку було виявлено артилерійський снаряд часів війни. Ще 4 артснаряди виявили біля с. Оброшине Пустомитівського району в лісовому масиві на території Лапаївського лісництва.

А о 15:50 надійшло повідомлення про те, що в м. Львові по вул. Рахівська, 33 біля залізничної колії виявлено ручну гранату часів війни. Того ж дня о 19:30 вибухотехнічною групою боєприпаси вилучено встановленим порядком.

По факту виявлення решти боєприпасів повідомлено правоохоронні органи. Подано заявку на вилучення та знищення небезпечних знахідок.

У зв’язку з цим, ГУ ДСНС України у Львівській області закликає громадян бути вкрай обережними у разі виявлення подібних предметів. Знайшовши боєприпас, ні в якому разі не торкайтеся його та не підпускайте до нього людей. Про знахідку терміново повідомте службу порятунку ДСНС або місцеві органи влади.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Визначено переможців ...
Наступна новина: Житомирщина: відбулася ...

КОМЕНТАРІ