Тернопільщина: за сприяння облдержадміністрації у Зарваниці відбулася зустріч багатодітних матерів області

Тернопільщина: за сприяння облдержадміністрації у Зарваниці відбулася зустріч багатодітних матерів області

15.05.13 10:22 0 1192
Багатодітні матері з різних куточків Тернопільщини зібралися 14 травня у Марійському центрі с.Зарваниця. Захід, присвячений відзначенню в області Дня матері, розпочався Літургією, яку було відправлено в соборі Зарваницької ікони Богородиці.

Після цього відбулася церемонія нагородження матерів.

Подяки голови облдержадміністрації було вручено багатодітним матерям, матерям-героїням, матерям, які не лише народили та виховали своїх дітей, а й пригорнули до свого серця та подарували тепло родини дітям-сиротам, матерям, успіхами дітей яких пишається наша область, матерям, які успішно поєднують основне покликання жінки з професійною та громадською діяльністю.

«Низький уклін Вам, шановні жінки. за терпіння, турботу, мудру пораду та розуміння, які ви щедро даруєте своїм синам і донькам. Ваша молитва та любляче материнське серце є надійним дитячим оберегом, їхнім ангелом-охоронцем. Зичу Вам здоров'я міцного, щастя людського, сімейного благополуччя та любові. Хай у Ваших домівках панує спокій та затишок», - сказав, звертаючись до учасниць зібрання заступник голови облдержадміністрації Петро Гоч.

Він також вручив матерям святкові подарунки, а концертну програму жіноцтву подарували талановиті тернопільські виконавці: солістка театру пісні «Для тебе» Ірина Пиріг, учасник шоу «Голос країни – діти» Роман Сасанчин.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині підвищити ...
Наступна новина: Тбілісі: спеціальна група ...

КОМЕНТАРІ