В Івано-Франківську депутати міської ради не змогли заслухати інформацію про роботу ДАІ в 2012 році

В Івано-Франківську депутати міської ради не змогли заслухати інформацію про роботу ДАІ в 2012 році

15.05.13 18:32 0 794
В.о. начальник відділення ДАІ з обслуговування міста Івано-Франківська О.Левицький проігнорував пленарне засідання сесії міської ради

На другому пленарному засіданні 35 сесії Івано-Франківської міської ради депутати мали намір заслухати інформацію про роботу ДАІ в 2012 році. Проте в.о. начальник відділення ДАІ з обслуговування міста Івано-Франківська О.Левицький не з’явився на пленарне засідання.

Депутатів міської ради обурило таке відношення керівника ДАІ міста, адже попри його пряме підпорядкування обласному відділенню ДАІ, О.Левицький ігнорує співпрацю із міською владою.

Таким чином депутати прийняли рішення повторно винести розгляд питання на наступну чергову сесію міської ради, а також у зв’язку із неналежним виконанням рішення міської ради № 985-34 від 07.03.2013р. «Про додаткові заходи щодо впорядкування пасажирських автоперевезень» запросити на сесію керівника Управління Укртрансінспекції в Івано-Франківській області, керівника Івано-Франківського міського відділу Державтоінспекції та керівника Управління Державтоінспекції в Івано-Франківській області.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: На Чернігівщині у ДТП ...

КОМЕНТАРІ