Читальні-шпаківні отримали громадські та державні заклади Тернополя

Читальні-шпаківні отримали громадські та державні заклади Тернополя

15.05.13 12:37 0 1290
14 травня в Українському домі «Перемога» відбувся третій етап акції «Книжкові шпаківні», яка проводиться у рамках всеукраїнської ініціативи «Додай читання».

Під час урочистостей заступник міського голови Леонід Бицюра наголосив на необхідності проведення подібних заходів у Тернополі: «Популяризації книг серед молодого покоління є незмінною складовою виховання дітей у нашому місті. Читальні-шпаківні, які будуть розміщені у громадських закладах Тернополя допоможуть дітям всебічно розвиватися та з користю проводити вільний час»

Начальник управління культури і мистецтв Олександр Смик розповів про важливість проведення таких заходів, їх вклад у підвищення культури міста та урочисто подякував всім організаторам та людям, що долучились.

За словами координатора заходу Ірини Мацко, завданням акції є популяризація книги та підняття рейтингу читання серед школярів, показати, що книга - це друг, порадник, носій радості та заспокоєння.

Виготовлені та наповнені книгами читальні-шпаківні передані громадським та державним закладам, які обслуговують дітей шкільного віку.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернополі свободівців ...

КОМЕНТАРІ