Туроператори Тернополя матимуть шанс співпрацювати з туристичними компаніями Іспанії

Туроператори Тернополя матимуть шанс співпрацювати з туристичними компаніями Іспанії

15.05.13 12:49 0 846
Всеукраїнська конференція «Гостинне мiсто», що пройде у Тернополі 17 травня 2013 року, стане майданчиком для заключення угод про співпрацю туристичних компаній Тернополя та України з туристичними фірмами Іспанії. Зокрема, Тернопіль з цією метою відвідає директор з маркетингу іспанської туристичної компанії Elegantravel Людмила Розуменко, яка веде вiддiл зв’язкiв з ринком України та Росiї, директор іспанської турфірми DK Tours Travel CLUB Віталій Джуба та Президент Асоціації Українців Регіону МУРСІЯ Лариса Пономаренко.

Директор компанії ELEGANTRAVEL Людмила Розуменко виступить на конференції з доповіддю на тему «Перспективи розвитку туризму мiж Україною та Iспанiєю». Крім того, Людмила Розуменко висловила бажання зустрітися під час візиту до Тернополя з турфiрмами, якi готовi до співпраці. Договори про співпрацю можуть бути підписані в ході конференції.

Зустріч іспанського представника з тернопільськими туроператорами – результат співпраці у рамках відповідної угоди між Тернопільською міською радою та Українсько-Іспанською асоціацією ім. Тараса Шевченка. Одна з презентацій можливостей компанії Elegantravel, за словами її президента Хулiана Борокс Фернандеса, за участю тернопільських турфірм відбудеться в Іспанії восени цього року.

За більш детальною інформацією звертайтеся за телефоном 25-75-98 або електронною поштою vvkl@i.ua (Володимир Кашицький).

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі свободівців ...
Наступна новина: Луцьк: заступник міського ...

КОМЕНТАРІ