В Тернополі з нагоди Дня матері Сергій Надал вручив матеріальну допомогу жінкам і матерям воїнів-афганців

В Тернополі з нагоди Дня матері Сергій Надал вручив матеріальну допомогу жінкам і матерям воїнів-афганців

15.05.13 18:48 0 829
14 травня в Українському домі «Перемога» подяки від міського голови отримали жінки, які піклуються про виховання, культурне збагачення та оздоровлення дітей у Тернополі. Урочистості приурочили Дню матері, який українці відзначають у другу неділю травня. Окрім того, Сергій Надал вручив матеріальну допомогу сім’ям воїнів-афганців, а усім присутнім жінкам очільник міста подарував квіти.

«Спасибі Вам за безцінний дар життя. Дякуємо Вам за любов, за ласку, за розуміння і терпіння. Дякуємо Вам за те, що виховуєте синів і дочок патріотами рідного краю. Український народ склав про матерів безліч пісень. Материнська доля оспівана геніями української літератури і мистецтва. У духовному світі українців рідна матір і Мати Божа - найдорожчі і найсвітліші особи. Мабуть саме тому ми святкуємо День Матері саме у травні - місяці, який Церква присвятила Пресвятій Богородиці.

У цей день передусім зичу Вам здоров'я. Бажаю Вам добробуту, благополуччя, злагоди у сім’ях. Нехай Матір Божа вас оберігає, обдаровує своїми ласками Вас і Ваших дітей, Ваші родини і всю Україну!», - зазначив Сергій Надал.

По завершенню урочистостей відбувся святковий концерт. Своїми виступами винуватців дійства потішили молоді таланти Тернополя.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Чернігівщині у ДТП ...
Наступна новина: "Динамо" близьке до ...

КОМЕНТАРІ