Чернівці: Віталій Михайлішин привітав матерів-героїнь

Чернівці: Віталій Михайлішин привітав матерів-героїнь

15.05.13 12:04 0 1018
Понад 100 багатодітних матерів зібралися в Чернівецькому обласному театрі ляльок на концерті, приуроченому до Дня Матері. Зі святом їх вітали секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин та голова чернівецької ГО « Комітет багатодітних матерів, дітей-інвалідів та сиріт» Софія Бурденюк.

«Наші мами – це найдорожче, що у нас є, адже вони привели нас на цей світ, – каже Віталій Михайлішин. – Кожна мама оберігає свою дитину від негараздів до своїх останніх днів, а це нелегка праця. Що вже казати про багатодітних матерів, які без жодних перебільшень є справжніми героїнями. Тому для мене завжди особливо почесно спілкуватися із цими надзвичайними жінками».

За материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку та з нагоди Дня матері керманич міста оголосив Подяку матерям-героїням і вручив їм подарунки – комплекти з ковдрами й подушками, солодощі для малечі. Також він відзначив голову товариства по соціальному захисту дітей-інвалідів та хворих дітей міста Чернівців Аспазію Клічук і голову Чернівецької міської громадської організації “Товариство багатодітних сімей” Галину Савіну.

Довідково:

Загалом у місті проживає 297 матерів-героїнь. 8 із них отримали цей статус цьогоріч. У Чернівцях є 1099 багатодітних сімей, у яких виховується по троє або більше дітей.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Буковині піротехніки ...
Наступна новина: Захисник "Хіміка" може ...

КОМЕНТАРІ