В Луцьку спитай фахівців, які соціальні гарантії має твоя сім’я

В Луцьку спитай фахівців, які соціальні гарантії має твоя сім’я

15.05.13 12:15 0 972
Які державні соціальні допомоги передбачені малозабезпеченим сім’ям, одиноким матерям, у зв’язку з вагітністю та пологами,? Що робити, якщо хтось з батьків ухиляється від сплати аліментів? Хто має право на оформлення субсидій? Яких дітей оздоровлюють за державні кошти? Де та як можна пройти професійну підготовку та перепідготовку населення за державними програмами?

Детальні відповіді на ці та інші питання можна буде почути у середу, 15 травня 2013 року, з 14.00 до 16.00, під час «гарячої лінії» Телефону Довіри (25-60-42) Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (пр.Соборності, 18) на тему: «Соціальні гарантії сім’ї».

«Гаряча лінія» Телефону Довіри організована в рамках відзначення Міжнародного дня сім’ї.

Консультації надаватимуть:

1. Климович Надія Іванівна – заступник головного лікаря з медичної частини І рівня надання медичної допомоги Луцької міської дитячої поліклініки.

2.Гурська Ірина Валентинівна – начальник відділу організації працевлаштування населення Луцького міського центру зайнятості;

3.Кобук Галина Варфоломіївна – начальник відділу призначення державних соціальних допомог департаменту соціальної політики Луцької міської ради;

4.Прищепа Галина Олексіївна – головний спеціаліст відділу соціальної роботи Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (психологічні консультації);

5. Назарук Наталія Валеріївна – фахівець із соціальної роботи Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (юридичні консультації)

*** Також 15 травня 2013 року о 15.00 на площі перед РАЦСОМ розпочнеться конкурс малюнків на асфальті «Сім’я моїми очима» для дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

На обліку Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді перебуває 330 сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, в яких виховується 629 дітей.

Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

(256042, 290548, 290546)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Захисник "Хіміка" може ...
Наступна новина: Департамент охорони ...

КОМЕНТАРІ