Волинь отримала майже 7 млн грн на розрахунки за капітальний ремонт вулиць і доріг комунальної власності та об’єктів соціальної сфери

Волинь отримала майже 7 млн грн на розрахунки за капітальний ремонт вулиць і доріг комунальної власності та об’єктів соціальної сфери

15.05.13 14:21 0 1140
Волинь отримала майже 7 млн грн на розрахунки за капітальний ремонт вулиць і доріг комунальної власності та об’єктів соціальної сфери. Про це розповів голова облдержадміністрації Борис Клімчук на оперативній нараді.

 

Зокрема, перерахунок коштів здійснено за частину проведених ремонтних робіт у будинку І.Стравінського в Устилузі Володимир-Волинського району, Рудівський психоневрологічний інтернат Любомльського району, котельні, а також на продовження будівництва шкіл у селі Любохини Старовижівського району та у 55-му мікрорайоні міста Луцька.

 

Під час оперативної наради обговорили також про хід будівельних робіт в обласному онкологічному диспансері та центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

 

Окремо йшлося про ремонт під’їзної дороги до нового боксового відділення для лікування хворих на полірезистетні форми туберкульозу в обласному протитуберкульозному диспансері.

 

«Маємо стабільну фінансову ситуацію, щоб згідно плану продовжувати роботи. Державна виділяє кошти насамперед на пріоритетні напрямки. Їх використання має бути цільовим», - резюмував Борис Клімчук.

 

 

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ