Івано-Франківщина: мистецтво і професійна майстерність учнів професійно-технічних навчальних закладів та студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації області

Івано-Франківщина: мистецтво і професійна майстерність учнів професійно-технічних навчальних закладів та студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації області

15.05.13 08:20 0 1188
Днями за ініціативи департаменту освіти, науки, сім'ї, молоді та спорту Івано-Франківської облдержадміністрації, виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, управління культури національностей та релігії облдержадміністрації, Івано-Франківського державного центру естетичного центру виховання, атакож ради Івано-Франківської обласної організації товариства винахідників і раціоналізаторів України і обласної організації спілки наукових та інженерних об'єднань в рамках Року дитячої творчості відбулися виставка-ярмарок технічної творчості та декоративно-ужиткового мистецтва і заключний концентр аматорських колективів учнів і студентів професійно-технічних і вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації, присвячені Дню міста Івано-Франківська.

На ярмарку було представлено близько 900 експонатів з 30 навчальних закладів області. Вироби, які були представлені на виставці свідчили про великий інтерес молоді до традиційних народних промислів Прикарпаття: художня різьба, ковані вироби, вишивка, твори живопису, кулінарні та кондитерські вироби, меблі, сільськогосподарська техніка та багато іншого.

Виставка-ярмарок стала звітом про проведену роботу навчальних закладів за рік, продемонструвала технічний, творчий потенціал учнів і студентів.

У заключному концерті аматорських колективіввзяли участь 200 учасників, а це понад 32 художні колективи та окремі виконавці. Талановита прикарпатська молодь демонструвала глядачам, гостям та мешканцям міста свої чудові вокальні, танцювальні та акторські здібності.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Співбесіда з кандидатами ...

КОМЕНТАРІ