Меморандум про співпрацю між Івано-Франківською облдержадміністрацією, Молодіжною адміністрацією області, Європейським Рухом в Україні та представниками програми «Європейська освіта» підписано

Меморандум про співпрацю між Івано-Франківською облдержадміністрацією, Молодіжною адміністрацією області, Європейським Рухом в Україні та представниками програми «Європейська освіта» підписано

15.05.13 19:22 0 775
Підписано Меморандум про співпрацю між Івано-Франківською блдержадміністрацією, Молодіжною адміністрацією області, Європейським Рухом в Україні та представниками програми «Європейська освіта».

«Нашій молоді жити в Європейському Союзі, здобувати європейську освіту, за молоддю – перспектива, - підкреслив, підписуючи Меморандум, голова облдержадміністрації Михайло Вишиванюк. – Беру на себе зобов’язання максимально сприяти всій роботі та руху в цьому напрямку».

За сприяння влади і громадських організацій, представники яких підписали Меморандум, як пояснила журналістам голова Молодіжної адміністрації області Ганна Крисюк, буде простіше здобувати гранти для реалізації тих чи інших проектів. «Ці проекти стосуються здобуття якісної освіти, тимчасової зайнятості молодих людей, відкриття бізнес-структур для молоді, популяризації всього українського, - запевнила Ганна Крисюк. – У нас є цікаві сільськогосподарські проекти, будемо популяризувати екологічно чисті продукти, які у майбутньому споживатимуть наші діти».

Михайло Вишиванюк акцентував увагу на важливості співпраці у плані здобуття молоддю Прикарпаття якісної європейської освіти. «Зараз дуже багато молодих людей різними шляхами виїжджають за кордон вчитися, - наголосив голова ОДА. – Здобувають освіту й там залишаються. Питання в тому, щоб ми надали практичну допомогу нашій молоді, яка має повертатися в Україну і сподіватися на гарантоване місце майбутньої праці».

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Із заяви мешканців ...
Наступна новина: На Буковині міндоходів ...

КОМЕНТАРІ