В. Шемчук: Львівщина зацікавлена, щоб італійський бізнес був активно представлений у нашому регіоні

В. Шемчук: Львівщина зацікавлена, щоб італійський бізнес був активно представлений у нашому регіоні

15.05.13 17:50 0 798
14 травня голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук зустрівся із Консульським кореспондентом по західному регіону України Посольства Італійської Республіки у м. Києві Джанлукою Сарделлі.

На початку зустрічі голова Львівської ОДА відзначив, що для нашої області дуже важливою є співпраця з дипломатичними колами Італії, адже українська діаспора в Італії досить велика. Він додав, що  Львівщина зацікавлена  в тому, щоб італійський бізнес був активно представлений у нашому регіоні, а туристи з Італії частіше відвідували нашу область.

Водночас   Джанлуко Сарделлі поінформував голову облдержадміністрації про зміни в консульській мережі Італії, яка перебуває в Україні: «Крім Посольства в Києві, планується відкриття Почесних консульств  у Львові та Одесі,  а в  Харкові та Донецьку знаходитимуться представництва Італії в Україні», – зазначив він та звернувся з проханням до очільника області  підтримати ініціативу відкриття консульства Італійської Республіки  у Львові.

Під час зустрічі сторони також обговорили питання покращення  реагування представників правоохоронних органів на звернення  іноземців, які  перебувають на Львівщині, а також поліпшення роботи працівників митниці.

«Ці питання знаходяться на контролі Львівської ОДА, тому якщо матимуть місце такі звернення, вони будуть врегульовані ближчим часом», – запевнив керівник області.

Окремою темою для обговорення стало питання подальшої співпраці в галузі  медицини, зокрема в оздоровленні дітей.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині через ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ