У Львівській ОДА обговорили стан виконання регіональних програм соціального спрямування

У Львівській ОДА обговорили стан виконання регіональних програм соціального спрямування

15.05.13 10:50 0 1148
13 травня відбулося установче засідання Комісії з питань соціального захисту населення Громадської  ради при Львівській облдержадміністрації.

Захід відбувся під керівництвом заступника директора департаменту соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації Оксани Яковець, за участі голови Громадської ради Зеновія Бермеса, членів Комісії та представників громадських організацій.

На засіданні заслухано інформацію про стан виконання регіональних програм соціального спрямування у 2012 році та І кварталі 2013 року, а також обговорено низку проблемних питань, для вирішення яких доцільно залучити громадськість. Зокрема, заходи щодо соціальної підтримки людей із захворюванням на ВІЛ-СНІД, людей, звільнених з місць позбавлення волі та інших вразливих груп.

Присутні також обговорили стан надання пільг окремим категоріям громадян, насамперед, на транспортне обслуговування. Окрім цього, було висловлено пропозицію щодо ініціювання змін до чинного законодавства, які передбачатимуть надання пільг у грошовому еквіваленті.

За результатами засідання прийнято рішення про подання громадськими організаціями терміном до 1 червня пропозицій до плану роботи  Комісії на 2013 рік.

Зазначимо, що наступне засідання Комісії відбудеться 10 червня.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатська область: на ...
Наступна новина: 15-17 травня в м. ...

КОМЕНТАРІ