На Волині сплата єдиного податку стабільно зростає

На Волині сплата єдиного податку стабільно зростає

15.05.13 18:22 0 983
Волинські підприємці, котрі обрали спрощену систему оподаткування, другий рік поспіль нарощують сплату єдиного податку. Зокрема, протягом чотирьох місяців 2013 року підприємці-спрощенці на Волині сплатили майже 32 мільйони гривень єдиного податку. Це вдвічі більше проти аналогічного періоду минулого року.

Разом з тим, за підсумками 2012 року підприємці-фізичні особи, які працювали в умовах оновленої спрощеної системи оподаткування, перерахували в бюджет 73,5 мільйона гривень єдиного податку. Таким чином, проти попереднього, 2011 року, бюджети отримали у 2,5 рази єдиного податку більше.

«Аналізуючи надходження єдиного податку минулого року, ми обережно говорили про показові позитивні тенденції і пов’язували їх з успішним реформуванням податкової системи загалом та покращенням податкового клімату для підприємців – фізичних осіб зокрема. Сплата єдиного податку нинішнього року дозволяє стверджувати вже про закономірність, коли зміни в системі оподаткування, що активно обговорювалися безпосередньо платникам податків і впроваджувалися з врахуванням пропозицій бізнес-спільноти, дали прогнозований вдалий результат», – зазначила заступник голови ДПС у Волинській області Інна Степанюк.

За словами посадовця, у Головному управлінні Міндоходів у Волинській області, позитивні тенденції у надходженнях єдиного податку очікують і надалі.

Довідково: станом на 01.05.2013 року на Волині працює понад 23 тисячі підприємців-спрощенців.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ