В Івано-Франківську міські депутати привітали матерів зі святом

В Івано-Франківську міські депутати привітали матерів зі святом

15.05.13 19:32 0 868
В День матері на Вічовому майдані депутати міської ради фракції ВО "Свобода" провели акцію «Дякую Тобі, Матусю!». Депутати разом із дітками виготовляли вітальні вітрячки, а також запрошували малечу власноруч розмалювати вітальну листівку для своїх матусь

Сонячна погода та веселий настрій сприяли святу, що створило чудову атмосферу як у діток, так і у дорослих. Вже стало доброю традицією для місцевих депутатів проводити святкування до Дня матері.

Організатор акції, депутат міської ради від фракції ВО «Свобода» Оксана Савчук, котра цього року вперше святкує цей день вже у статусі мами, наголошує, що подібні заходи спрямовані на популяризацію Дня Матері у суспільстві. «Дуже тішить, що з року в рік кількість учасників значно збільшується. Якщо раніше більшість діток зізнавалися, що не знають про Свято Матері, то вже його відзначають у більшості українських сім’ях», - наголошує Оксана Савчук.

Цього року свободівці закликали діток до спільного виготовлення вітального вітрячка. Дітвора під вказівками депутатів Оксани Савчук, Андрія Тютюника та Ольги Гоянюк вирізали модель вітрячка та закріплювали його на кольоровій палочці, яку самі обирали. Така забавка, як і сам процес його виготовлення приносив чимало задоволення діткам, а власноруч розмальовані листівки викликали усмішку на обличчях матерів, адже, як відомо, найкращий подарунок для матусі, - це зроблений крихітними ручками своїх маленьких чад.

Дітки мали змогу не тільки змайструвати вітрячок чи розмалювати листівку, але й написати привітання для найріднішої людини у світі.

Ініціатор акції Оксана Савчук наголошує, що День матері повинен стати традиційним для українців, про нього мають знати і пам’ятати як батьки, так і їхні діти. «У такій веселій формі ми нагадуємо діткам про цей величний день та спонукаємо їх подякувати своїм матерям за світлу і безмежну любов. Дуже тішить, що цього року в акції взяло участь майже півтисячі діток, адже це, як мінімум, тисяча усмішок: діток та їхніх матусь», - коментує депутат.

Як переконують націоналісти, вони й надалі відзначатимуть разом із громадою це свято, тож можна стверджувати, що наступного року буде не менш цікаво та весело.

 

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Буковині міндоходів ...
Наступна новина: У Житомирі беркутівці ...

КОМЕНТАРІ