На Волині послугами Акредитованого Центру сертифікації ключів скористалося майже 9 тисяч платників податків

На Волині послугами Акредитованого Центру сертифікації ключів скористалося майже 9 тисяч платників податків

16.05.13 17:53 0 1222
Із початку запровадження сервісу безкоштовної видачі ключів електронного цифрового підпису цією послугою скористалося 8968 представників бізнесу та громадян Волині. Їм видано більше 14 тисяч ключів електронного цифрового підпису.

А за останні чотири місяці клієнтами Акредитованого центру сертифікації відкритих ключів, що діє при Міністерстві доходів і зборів України, стали 4226 абонентів. Цього року вони отримали 7786 електронних цифрових підписів.

Як і торік, найбільшою популярністю цей сервіс користується серед підприємців –фізичних осіб та громадян. Цей факт у Головному управлінні Міндоходів у Волинській області пов’язують із доступністю та зручністю користування електронними аналогами підпису та мокрої печатки.

Звертаємо увагу, що ключі електронного цифрового підпису дають змогу звітувати в режимі он-лайн не лише до органів Міністерства, а й до органів державної статистики України та Пенсійного фонду України, використовуючи безкоштовний он-лайн сервіс «iFinZvit».

Фахівці Міндоходів нагадують, що посилені сертифікати відкритих ключів підприємства, установи, організації та фізичні особи можуть безкотовно отримати в пунктах реєстрації акредитованого Центру сертифікації електронних ключів Міндоходів. На Волині діє два таких пункти. Отож, бажаючих отримати посилені сертифікати ключів фахівці Міндоходів на Волині запрошують звертатися до підрозділів АЦСК за адресами м.Луцьк, Київський майдан, 4, кабінет № 30 та у м.Ковель, вул. С. Бандери, 5, приміщення Ковельської ОДПІ, каб.206.

Нагадаємо, що Указом Президента України від 24.12.2012 №726/2012 утворено Міністерство доходів і зборів України шляхом реорганізації Державної податкової служби України та Державної митної служби України, поклавши на Міністерство, що утворюється, функцію з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпатська область: ...

КОМЕНТАРІ