Олег Панькевич зустрівся із заступником глави посольства Великої Британії в Україні Мартіном Деєм

Олег Панькевич зустрівся із заступником глави посольства Великої Британії в Україні Мартіном Деєм

16.05.13 13:42 0 812
У посольстві Великої Британії в Україні відбулася робоча зустріч заступника голови Комітету Верховної Ради з питань євроінтеграції свободівця Олега Панькевича та заступника глави посольства Великої Британії в Україні Мартіна Дея. Учасники зустрічі обговорили перспективи підписання Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС, переваги для України та ЄС від імплементації цієї Угоди, також йшлося про необхідність інформування української громадськості про перспективи євроінтеграції.

Олег Панькевич зазначив, що наразі існують проблеми із широким інформуванням громадян України про зміст та завдання Угоди про Асоціацію. Фактично такими ж є висновки дослідження "Угода про асоціацію ЄС – Україна: дослідження обізнаності цільових груп та стратегія комунікаційної кампанії", проведеного консалтинговою агенцією Key Communications. "Дослідження свідчать, що рівень поінформованості різних цільових аудиторій щодо європейської інтеграції та, зокрема Угоди про асоціацію, дуже низький. Українці схильні розглядати тему євроінтеграції як питання "великої політики", яке не стосується життя пересічних громадян - принаймні, в осяжному майбутньому, а умови, що склались, є сприятливими для маніпуляцій з боку політиків всередині країни, а також для проведення в Україні пропагандистських кампаній із-зовні", - наголосив Олег Панькевич.

Мартін Дей зазначив, що потрібно щиро говорити як про переваги так і про ризики укладання Угоди про Асоціацію.

Британський дипломат також розповів про заплановані заходи щодо інформування української громадськості про перспективи євроінтеграції (проведення регіональних круглих столів, розробка та трансляція тематичних теле- та радіопередач, проведення зустрічей із бізнес-асоціаціями та ін.), які будуть проводитися в рамках проектів, що координуються посольством Великої Британії в Україні. Олег Панькевич зазначив, що народні депутати від ВО "Свобода" та органи місцевого самоврядування, в яких є фракції ВО "Свобода", долучатимуться до цих заходів.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Працюючим у ...
Наступна новина: На Волині протягом ...

КОМЕНТАРІ