Малий бізнес на Хмельниччині знову «підріс»

Малий бізнес на Хмельниччині знову «підріс»

16.05.13 17:37 0 947
На теренах краю новації у спрощеній системі оподаткування стимулюють подальше зростання кількості індивідуальних підприємців: з початку нинішнього року кількість платників єдиного податку збільшилася ще на 500 суб’єктів господарювання і наразі становить 42 тисячі.

Зросли й податкові надходження до бюджету від «спрощенців». Якщо за січень-квітень 2012 року ними було сплачено 33 мільйони гривень податків, то цьогоріч місцеві бюджети вже отримали 55 мільйонів гривень.

«Платники єдиного податку в області традиційно становлять активну і досить підприємливу частину бізнес-спільноти, яка оперативно реагує на зміни у податковому законодавстві. Зрештою, сама ідея спрощеної системи оподаткування народжена на Поділлі. Що стосується останніх податкових змін, то в цьому році ставки єдиного податку для платників 5-ої групи зменшені з 10 та 7 відсотків до 7 та 5 відсотків відповідно. Платники 2-ої групи подаватимуть звітність раз на рік, а не щоквартально», - розповідає заступник голови комісії з проведення реорганізації ДПС у Хмельницькій області Сергій Романов.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: У зв’язку з ...
Наступна новина: Волинська область: під час ...

КОМЕНТАРІ