Члени Тернопільської обласної молодіжної громадської організації "Сокіл" перемогли у чемпіонаті краю з велотуризму серед юніорів

Члени Тернопільської обласної молодіжної громадської організації "Сокіл" перемогли у чемпіонаті краю з велотуризму серед юніорів

16.05.13 10:50 0 788
Цими днями у селі Скоморохи Тернопільського району відбувся Чемпіонат Тернопільщини з велотуризму серед юніорів. Усього було 3 види перегонів: велотріал, фігурне водіння велосипеда та велокрос. Загалом участь у змаганнях взяли близько 100 спортсменів з різних куточків області. Найкращою стала команда із 5 чоловік Тернопільської обласної молодіжної громадської організації "Сокіл".

Один із переможців Денис Блінов, який в велоспорті вже 3 роки, каже: це заняття і корисне, і проносить море задоволення. Його команда сподівалася здобути перемогу, адже вірила у свої сили і намагалася докласти усіх зусиль, щоб показати якнайкращі результати. – "Найважче було змагатися у велокросі, адже у цьому виді велоперегонів потрібно їхати під гору, а потім спускатися на високій швидкості. Та усі старання варті того, щоби досягти перемоги, адже це неймовірні відчуття, позитивні емоції, радість і гордість за своїх побратимів", – зауважує Денис Блінов. Команду Тернопільської обласної організації "Сокіл" нагородили кубком, медалями та грамотами. То ж тепер перед хлопцями стоїть наступне завдання: тримати планку і максимально продемонструвати свої уміння на Всеукраїнському чемпіонаті з велотуризму.

Голова ТОМГО "Сокіл" Ігор Бойчук наголосив: "Ми пишаємося командою, яка гідно виступила на чемпіонаті з вело туризму. Активно вболіватимемо за неї і на Всеукраїнських змаганнях. На мою думку, молодь загалом повинна активніше займатися спортом. То ж наша команда-переможець – яскравий приклад того, що спорт у житті людини – потрібна і приємна забава, якя допомагає підтримувати відмінну фізичну форму і добре самопочуття".

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: 14 ...
Наступна новина: Декларувальна кампанія ...

КОМЕНТАРІ