Закарпатська область: вогняною стихією пошкоджено дві квартири

Закарпатська область: вогняною стихією пошкоджено дві квартири

16.05.13 17:59 0 1214
14 травня о 12:31 хустським рятувальникам повідомили про пожежу на вулиці Горького, що в смт Вишково. Стурбовані мешканці триповерхового будинку розповіли, що на останньому поверсі із даху двох сусідніх квартир на зовні виривається полум’я та йде сильний дим.

На місці виклику працювали вогнеборці Державного пожежно-рятувального пункту № 3 смт Вишково та чергові пожежні караули з Хуста й Тячева. О 13:49 пожежу було локалізовано, а о 16:31 повністю ліквідовано.

Причини загорання та збитки від пожежі встановлюються. Як з’ясувалося, осередком загорання стала кухня квартири № 5, що належить 68-річному місцевому мешканцю. Далі вогонь через дерев’яне перекриття та горище, де зберігалося чимало легкозаймистих предметів, поширився на сусідню оселю.

Пожежею було знищено: крівлю та перекриття житлового будинку на площі 180 кв. м., також пошкоджено речі й майно власників помешкань.

Від стихії бійці служби ДСНС врятували чотири квартири. На щастя, обійшлося без травмованих та загиблих людей, адже, на момент виникнення пожежі, в помешканнях нікого з домочадців не було.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині послугами ...
Наступна новина: Гравець донецького ...

КОМЕНТАРІ