Івано-Франківщина: минулої доби в області виникло 6 пожеж

Івано-Франківщина: минулої доби в області виникло 6 пожеж

16.05.13 16:56 0 1242
14 травня о 15:40 год. в місті Івано-Франківську по вулиці Тичини, 8 виникла пожежа побутового сміття на відкритій території на площі 10 м2. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

14 травня о 17:40 год. в місті Івано-Франківську по вулиці Незалежності, 152 сталася пожежа котла для розігріву смоли на проїжджій частині дороги. Вогнем було знищено дошки та пошкоджено колесо котла. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

14 травня о 18:30 год. в місті Івано-Франківську по вулиці Сухомлинського виникла пожежа побутового сміття на відкритій території на площі 15 м2. Попередня причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

14 травня о 19:05 год. в селі Похівка Богородчанського району на одному із обійсть виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем було знищено покриття та пошкоджено перекриття стайні, 0,5 т сіна. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки.

14 травня о 21:10 год. в селі Крихівці Івано-Франківської міської ради по вулиці Виноградна виникла пожежа побутового сміття на відкритій території на площі 20 м2. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

Вніч проти 15 травня о 01:01 год. в селі Нивочин Богородчанського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем було пошкоджено частково дах та перекриття будинку, речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі — дитячі пустощі з вогнем.

З початку поточного року на території області зареєстровано 615 пожеж, у вогні загинуло 26 осіб, з них 2 дитини.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Хюбшмана викликали до ...
Наступна новина: Грандіозний студентський ...

КОМЕНТАРІ