Рівненська область: 14 травня рятувальники Держслужби ліквідували 2 пожежі та один раз виїжджали, щоб надати допомогу населенню

Рівненська область: 14 травня рятувальники Держслужби ліквідували 2 пожежі та один раз виїжджали, щоб надати допомогу населенню

16.05.13 10:44 0 769
Пожежно-рятувальними підрозділи Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області 14 травня ліквідували дві пожежі, що сталися на території краю та один раз надавали допомогу важкохворому чоловіку.

Так, о 13:34 за номером 101 надійшло повідомлення про пожежу в приватному господарстві села Береги Млинівського району. Рятувальники, що прибули на місце виклику, швидко ліквідували загорання в господарській будівлі, не давши розповсюдитися полум’ю на поряд розташоване житло громадян.

О 23:20 повідомлення про пожежу надійшло з села Орлівка Березнівського району. В приватному господарстві горіло 2 тонни сіна. Вогонь був приборканий силами чергового караулу державної пожежно-рятувальної частини № 11.

А о 10:20 в місті Кузнецовську рятувальники Держслужби надали допомогу важкохворому літньому чоловіку, котрий перебував сам в квартирі та не міг відчинити двері.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Члени Тернопільської ...

КОМЕНТАРІ