Волинська область: під час акції «Запобігти, врятувати допомогти» кожна дитина може відчути себе справжнім рятувальником

Волинська область: під час акції «Запобігти, врятувати допомогти» кожна дитина може відчути себе справжнім рятувальником

16.05.13 17:43 0 1211
14 травня у селищі Локачі рятувальники провели цікавий та незвичайний урок для учнів загальноосвітньої школи I-III ступенів-гімназії. Захід відбувся у рамках акції «Запобігти, врятувати, допомогти».

Працівники Державної пожежної рятувальної частини №15 смт Локачі продемонстрували школярам обладнання пожежного автомобіля, котрим, власне, й прибули на шкільне подвір’я: пожежну драбину, рукави та стволи, засоби індивідуального захисту. Окрім того, рятувальники розповіли дітям про особливості гасіння надскладних пожеж та продемонстрували бойовий одяг, що призначений захищати вогнеборця, який у ньому працює. Кожен охочий міг приміряти рятувальне спорядження та сфотографуватися.

Шквал емоцій викликало приборкання умовної пожежі. Більше того – школярі й самі спробували подати воду на гасіння.

Насамкінець гімназисти довідалися про резонансні події, що трапилися в області, та повторили основні правила безпеки в екстремальних ситуаціях.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Малий бізнес на ...
Наступна новина: На Буковині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ