Волинська область: у навчальних закладах проходить Тиждень знань безпеки життєдіяльності

Волинська область: у навчальних закладах проходить Тиждень знань безпеки життєдіяльності

16.05.13 11:21 0 731
У період з 13-18 травня в навчальних закладах Волинської області проходить Тиждень знань безпеки життєдіяльності. Рятувальники спільно з освітянами проводять відриті уроки в дошкільних, загальноосвітніх та інших навчальних закладах області. До цих заходів активно долучаються і юні рятувальники, які допомагають дорослим навчати своїх однолітків правил безпеки.

Вихованці ДНЗ №34 м. Луцька створили театралізовану виставу про правила безпеки життєдіяльності та про любов до живої природи і тварин, в якій розповіли про небезпеку забруднення річок, а також забавок з небезпечними предметами та вогнем.

Їх однолітки з навчального закладу №35 обласного центру підготували змістовні малюнки та разом з вихователями – соціальні плакати з правил безпеки життєдіяльності. Діти також переглянули лялькову виставу «Небезпечний подарунок» про правила безпеки та порядок дій на випадок пожеж. Казкова пригода закінчилась навчальною евакуацією дітей з будівлі дитсадку під керівництвом педагогічного колективу.

Юні учасники рольової гри «Юні пожежники», одягнувши на голови справжні бойові шоломи та з пожежним стволом в руках, спрямованим на уявне вогнище, відчули себе майбутніми рятувальниками. Діти, які взяли участь у заходах, запевнили дорослих, що ніколи не братимуть сірники до рук, а номер рятувальної служби «101».

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині в пункті ...
Наступна новина: На Тернопільщині працівники ...

КОМЕНТАРІ