Микола Вітенко: «Івано-Франківська міська рада всіляко підтримує проекти спрямовані на популяризацію рецептів сімейного щастя та зміцнення сімейних цінностей»

Микола Вітенко: «Івано-Франківська міська рада всіляко підтримує проекти спрямовані на популяризацію рецептів сімейного щастя та зміцнення сімейних цінностей»

16.05.13 12:36 0 893
Відбулась прес-конференція з нагоди проведення «Свята щасливої сім’ї - 2013»

«Свято щасливої сім’ї» - соціальний проект, який уже втретє відбувається у Івано-Франківську. Уже в другий рік поспіль «Свято щасливої сім’ї» відбувається за підтримки Івано-Франківської міської ради, в рамках міського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства.

Родзинкою цьогорічного «Свята щасливої сім’ї», який відбудеться 19 травня в палаці кіно «Люм’єр», стане безпрецедентна соціальна ініціатива «Рецепти сімейного щастя», в рамках якої івано-франківські сім’ї зможуть поділитися рецептами сімейного щастя «по-франківськи».

Як зазначив під час прес-конференції секретар міської ради Микола Вітенко, цьогоріч конкурсна комісія міського конкурсу проектів одноголосно підтримала даний проект, адже практика його реалізації у попередньому році показала актуальність питань, які він порушує.

Проект спрямовано на зміцнення сімейних цінностей у суспільстві, стабільності інституту сім’ї, популяризацію свідомого батьківства та природного виховання, поширення актуальної інформації, сприяння активному та спільному сімейному дозвіллю. А тому, як говорить Микола Вітенко, для Івано-Франківської міської ради пріоритетом є підтримка саме такого роду проектів, а ніж виділяти значні кошти на фінансування правоохоронних органів, які уже проводять роботу із малолітніми порушниками.

«Івано-Франківська міська рада всіляко підтримує проекти спрямовані популяризацію рецептів сімейного щастя та зміцнення сімейних цінностей» - каже Микола Вітенко.

 

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: На Рівненщині міліціонер ...

КОМЕНТАРІ