На Соборній площі відбудеться флешмоб на підтримку етапу Чемпіонату світу з мотокросу на мотоциклах з колясками у Чернівцях

На Соборній площі відбудеться флешмоб на підтримку етапу Чемпіонату світу з мотокросу на мотоциклах з колясками у Чернівцях

16.05.13 10:33 0 832
15 травня, на Соборній площі відбудеться яскравий флешмоб на підтримку етапу Чемпіонату світу з мотокросу на мотоциклах з колясками, який відбудеться 18-19 травня на базі міжнародного спортивного центру «Техноспорт» у Чернівцях.

Організатори обіцяють непересічне видовище: трюки у виконанні мотокросменів, виступи Школи танців «Dance Avenue», шоумена Богдана Ластівки, колективу «Diva Dance» та найпопулярніших PJ міста, імпровізоване диско від DJ R.Schraiber. Також відбудеться фотосесія моделей чернівецького модельного агенства “Show Time”.

Чемпіонат світу за участі команд з 15 країн – це важлива подія не тільки для Чернівців та Буковини, але й для України. Флешмоб має на меті привернути увагу загалу до цієї події, а молоді люди продемонструють вміння та бажання об’єднатись заради здорового способу життя, підтримки та розвитку спорту.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігівщина: Голова ...

КОМЕНТАРІ