Віталій Михайлішин вручив чернівецькій матері-героїні державну нагороду

Віталій Михайлішин вручив чернівецькій матері-героїні державну нагороду

16.05.13 14:12 0 800
15 травня, секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин привітав із Днем Матері та всесвітнім Днем родини 89-річну матір-героїню Марію Ілащук. Усе своє трудове життя вона виховувала 6 дітей. У Марії Костянтинівни 14 онуків та 23 правнуки.

За материнську самовідданість, народження і виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку матері шести доньок присвоєно почесне звання України «Мати-героїня». Віталій Михайлішин завітав до її оселі, щоби вручити їй нагрудний знак і посвідчення. Також Марія Ілащук отримала одноразову винагороду у розмірі десяти прожиткових мінімумів.

«Я вражений самовідданістю цієї жінки, – каже керманич міста. – Вона ніде не працювала, присвятивши усе своє трудове життя вихованню дітей. У неї народилося шість доньок, у яких склалися різні долі. Скажімо її донька Родіка з 2002 року обіймає посаду соціального працівника відділення соціальної допомоги центру «Турбота». Ця професія стала для неї покликанням душі, її підопічні цінують турботу про них. Ми бажаємо її мамі міцного здоров’я і сподіваємося зустрітися наступного року, щоби відсвяткувати її 90-річчя».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ