В Луцьку матері-героїні отримали з рук влади почесні відзнаки

В Луцьку матері-героїні отримали з рук влади почесні відзнаки

16.05.13 11:42 0 871
У Волинському академічному обласному драматичному українському музично-драматичному театрі імені Лесі Українки відбулося театралізоване свято «Мамина колискова», присвячене Дню матері та Дню сім’ї. Участь у заході взяли голова облдержадміністрації Борис Клімчук та його заступник Олександр Курилюк, Луцький міський голова Микола Романюк.

Представники влади піднялися на сцену, аби привітати матерів зі святом. Звертаючись до присутніх, міський голова Микола Романюк зазначив: «Дякую Богу за те, що моя мама ще жива. Я щаслива людина, тому що я - син». Він розповів, що кожного ранку телефонує мамі, а коли не задзвонить, то мама уже хвилюється і сама його набирає.

Міський голова зауважив: «Часто питають, хто для вас мама, як ви можете висловитися про це. А я сказав би одним словом – мама. Дорогі матері, низький вам уклін за те, що ви робите для своїх дітей, сімей і для нашої України. Без вас не було б життя на цьому світі».

«Будьте щасливі, будьте здорові, нехай вас люблять і цінують. Нехай Бог вас береже та допомагає», – побажав матерям-героїням Микола Романюк.

Під час сьогоднішнього заходу Борис Клімчук і Микола Романюк вручили близько 40 лучанкам посвідчення та нагрудний знак «Мати-героїня», які були присвоєні Указами Президента України від 07.03.2013 № 118/2013, № 119/2013, № 120/2013, № 121/2013.

Також гості заходу переглянули святковий концерт.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі працює ...
Наступна новина: "Васко" хоче підписати ...

КОМЕНТАРІ