На Івано-Франківщині проведено захід для юнаків, які відбувають покарання без позбавлення волі

На Івано-Франківщині проведено захід для юнаків, які відбувають покарання без позбавлення волі

16.05.13 11:06 0 853
15 травня Снятинським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді райдержадміністрації спільно з Снятинським районним підрозділом кримінально-виконавчої інспекції Снятинського міжрайонного відділу УДПтС України в Івано-Франківській області проведено груповий захід для юнаків, які відбувають покарання без позбавлення волі. Даний захід відбувався у приміщенні Снятинської центральної районної бібліотеки.

Бесіда спрямована на профілактику правопорушень серед молоді, проведена провідним спеціалістом відділу соціальної роботи Снятинського РЦСССДМ Андрійчук І. В. Учасників поінформовано про фахівців із соціальної роботи, які працюють при міській, селищній та сільських радах.

Також, виступив начальник Снятинського МРВ КВІ УДПтС України в Івано-Франківській області майор внутрішньої служби Рущак І.В. щодо «Альтернативних видів покарань», «Особливості відбування кримінальних покарань неповнолітніх». З метою формування правової освіти молоді та позитивної громадської думки щодо застосування альтернативних видів покарань не пов’язаних з позбавлення волі та роботи кримінально – виконавчої служби в цілому.

До участі в заході було залучено старшого оперуповноваженого СКМСД Снятинського РВ УМВС України в Івано-Франківській області старшого лейтенанта міліції Лозінського О.В., який роз’яснив види адміністративних правопорушень і кримінальних покарань та наслідки, які виникають після їх скоєння.Учасники брали активну участь: запитували, дискутували, висловлювали свої думки. На завершення заходу проведено анкетування.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті ЗМІНЕНО ...
Наступна новина: Шеліхов може не зіграти з ...

КОМЕНТАРІ