39 волинських жінок отримали почесне звання «Мати-героїня»

39 волинських жінок отримали почесне звання «Мати-героїня»

16.05.13 13:52 0 890
Непросту працю матерів вшановували на святі “Мамина колискова”, яке приурочили до Дня матері та Дня сім’ї. Зі сцени Волинського академічного обласного українського музично-драматично театру ім.Т.Г. Шевченка волинські фольклорні колективи дарували матерям колискові, пісні та хореографічні композиції.

Привітали жінок голова облдержадміністрації Борис Клімчук та Луцький міський голова Микола Романюк.

Голова облдержадміністрації Борис Клімчук від усього серця подякував матерям за їх щоденну працю, за мужність та терпіння: «Все найкраще на землі починається від вас, освячується вашою мудрістю, добротою і піклуванням, довготерпінням і всепрощенням. Материнство, дитинство, родина – ті цінності, навколо яких обертається життя».

«Відкладіть справи і присвятіть час тій, котра присвятила вам ціле життя. Вчіться у мами житейської мудрості, пісень і молитов. і щодня складайте шану Матері: за її вміння жити в ім’я дітей і родини, за невимірне терпіння і самопожертву», - звернувся голова облдержадміністрації до присутніх на святі.

Потому Борис Клімчук та Микола Романюк вручили почесні відзнаки «Мати-героїня» 39 волинянкам, яким це звання присвоєне Указом Президента України за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей.

 

 

 

 

 

 

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині протягом ...
Наступна новина: НБА. "Індіана" та ...

КОМЕНТАРІ