На Львівщині проводитиметься комісійне обстеження державного кордону та прикордонної інфраструктури

На Львівщині проводитиметься комісійне обстеження державного кордону та прикордонної інфраструктури

16.05.13 13:09 0 753
15 травня під керівництвом заступника голови Львівської облдержадміністрації Сергія Василенка в Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України відбулася міжвідомча нарада правоохоронних органів та органів виконавчої влади Львівщини.

Під час  наради розглянуто питання про стан протидії протиправній діяльності та захищеності державного кордону в межах Львівської області.

За результатами наради прийнято рішення про проведення комісійного обстеження державного кордону та прикордонної інфраструктури у межах усіх контрольованих прикордонних районів Львівської області в рамках виконання Державної цільової правоохоронної програми «Облаштування та реконструкція державного кордону» на період до 2015 року, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 13.06.2007 №831.

Крім цього, планується проведення заходів, спрямованих на узгодження спільних дій місцевих органів влади та правоохоронних органів щодо підвищення рівня захищеності державного кордону на території Львівської області.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті вогнем ...
Наступна новина: На Житомирщині шукачем ...

КОМЕНТАРІ