На Тернопільщині працівники ДСНС та лісового господарства розглянули питання щодо запобіганню пожеж в екосистемах

На Тернопільщині працівники ДСНС та лісового господарства розглянули питання щодо запобіганню пожеж в екосистемах

16.05.13 11:26 0 773
У зв’язку із різким потеплінням більшість громадян надають перевагу відпочинку на природі. Під час проведення дозвілля в лісі громадяни часто нехтують елементарними правилами пожежної безпеки, розводять багаття в непристосованих для цього місцях, що може призвести до виникнення пожеж.

З метою попередження трагедій представники Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій постійно проводять профілактичну роботу серед населення.

Так, 15 травня 2013 року на базі Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства, відбулась зустріч працівників лісового господарства із працівниками Управління ДСНС в області.

На заході обговорювалось питання, щодо організації спільних рейдів по запобіганню пожежам в лісах, на торфовищах та сільськогосподарських угіддях у весняно-літній період 2013 року.

Під час рейдів перевірятиметься стан мінералізованих смуг навколо лісу, чи є в наявності застерігаючі знаки, а також із відпочиваючими проводитиметься активна роз’яснювальна робота. Громадянам роз’яснять та нагадають основні правила пожежної безпеки під час відпочинку в лісі та вручать пам’ятні листівки з відповідною інформацією.

За порушення правил пожежної безпеки в лісах передбачена адміністративна відповідальність.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: у ...
Наступна новина: На Рівненщині сімейних ...

КОМЕНТАРІ