Вітаємо! Прикарпатський національний університет ім.Василя Стефаника співпрацюватиме із Загребським університетом (Хорватія)

Вітаємо! Прикарпатський національний університет ім.Василя Стефаника співпрацюватиме із Загребським університетом (Хорватія)

16.05.13 15:01 0 869
З метою розширення міжнародного співробітництва відбулося підписання Угод про наукову та культурну співпрацю між Інститутом філології, Інститутом історії, політології і міжнародних відносин Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника та філософським факультетом Загребського університету (Хорватія).

Як стверджує ініціатор узаконеної міжвузівської міжнародної співпраці проректор з міжнародних відносин та зв’язків з громадськістю професор Василь Марчук, Інститут філології Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника та філософський факультет Загребського університету Хорватії пов’язані спільними інтересами та завданнями в академічній та культурній сферах. Підписаною угодою передбачено забезпечення підвищення рівня наукових та культурних відносин, обмін матеріалами та науковими даними у сферах, які становлять інтерес для обох університетів. Завідувач кафедри української мови та літератури Філософського факультету Загребського університету професор Євген Пащенко запросив викладачів та студентів-філологів для проходження практик та стажувань.

Також Інститут історії, політології і міжнародних відносин та філософський факультет Загребського університету зобов’язалися сприяти навчанню та дослідженням у сферах, які становлять взаємний інтерес, здійснювати обмін студентами, розробку навчальних програм, підготовку спільних дослідницьких проектів тощо.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ITF Прага. Івахненко не ...
Наступна новина: Тернопільщина: громадяни, ...

КОМЕНТАРІ