На Рівненщині відремонтують аварійний міст

На Рівненщині відремонтують аварійний міст

16.05.13 14:16 0 1020
Служба автомобільних доріг у Рівненській області спільно з ДП "Рівненський облавтодор" та іншими організаціями проводиться весняне комісійне обстеження доріг загального користування області. За результатами перевірки будуть виявлені обсяги з ремонту і утримання доріг та штучних споруд. У зв'язку з цим, ДП "Рівненський облавтодор" направлений лист Службі автомобільних доріг у Рівненській області щодо включення аварійного мосту в с. Дермань-ІІ Здолбунівського району. Про це йдеться у відповіді ДП "Рівненський облавтодор" на запит депутата Рівненської обласної ради Степана Молчана.

"Цьогоріч як ніколи рівненських автомобілістів турбує вкрай незадовільний стан автошляхів. У Здолбунівському районі, як і повсюди в Україні, їх якість не витримує жодної критики, а міст у Дермані-ІІ є небезпечним для громадського і приватного транспорту. Саме тому чимшвидше потрібно його відремонтувати, щоб не трапилося лихо", - каже Степан Молчан.

Нагадаємо, що депутатський запит депутата Рівненської обласної ради Степана Молчана підтримали більшість депутатського корпусу на останній сесії 5 квітня 2013 р.

До відома: власником автомобільних доріг загального користування є Служба автомобільних доріг у Рівненській області, яка приймає рішення про виділення коштів на утримання та ремонт доріг, штучних споруд. Дочірнє підприємство "Рівненський облавтодор" може бути виконавцем вказаних робіт на замовлення Служби автомобільних доріг в межах тих об'ємів, які затверджені щомісячними наборами робіт та титульними списками об'єктів поточного ремонту.

Прес-служба депутата Рівненської обласної ради Степана Молчана
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Луцьку молоді ...

КОМЕНТАРІ