Бенітес:

Бенітес: "Насправді було не так важливо, перемогли б ми чи ні"

17.05.13 11:27 0 1152
"Бенфіка" - чудова команда, тому у фінальному поєдинку Ліги Європи "Челсі" виглядав не так потужно. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Про це розповів головний тренер лононського клубу Рафаель Бенітес, якого цитує офіційний сайт УЄФА.

"Коли виходиш на поле і перемагаєш, ти завжди щасливий. Я працюю у "Челсі" шість-сім місяців, і насправді було не так важливо, перемогли б ми чи ні. Ми вже проробили чудову роботу, виконували її день за днем. Як і "Бенфіка", - сказав він.

"Нам протистояла велика команда, і це одна з причин, чому ми виглядали не так потужно. Друга причина - це 68 проведених до цього у сезоні матчів, а третя - вимушені зміни у тактиці, оскільки ми розуміли, що "Бенфіка" буде грати дуже високо", - додав тренер.

Бенітесу приємно, що забив Торрес, адже гравець ретельно працював над своєю формою, працював з тренерським штабом.

"Бенфіка" - дуже хороша команда. Вона небезпечна при розіграші стандартів, володіє класним тренером і чудовими футболістами. Португальці знають, чого хочуть, і це робить нашу перемогу ще більш солодкою", - зауважив він.

"Челсі" - молода команда. На початку сезону було видно, що хлопцям потрібен час, щоб притертися один до одного. Вони боролися, проливали піт, і в підсумку прорвалися", - підсумував наставник.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: На Рівненщині місцеві ...

КОМЕНТАРІ