Лісівники Рівненщини збільшили сплату податків на 4 млн. гривень

Лісівники Рівненщини збільшили сплату податків на 4 млн. гривень

17.05.13 16:58 0 757
В обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбулося засідання «круглого столу». В ньому взяли участь начальник управління Володимир Грицайчук, перший заступник голови ДПС у області Анатолій Сташко, начальник Рівненської митниці Сергій Лук‘янов, керівники та бухгалтери лісогосподарських підприємств, журналісти.

Під час зустрічі проведено аналіз розрахунків з бюджетом та декларування з основних податків підприємств лісової галузі, визначено нові джерела оподаткування.

За даними Головного управління Міндоходів у області діяльність в сфері лісівництва здійснюють 47 суб‘єктів господарювання – юридичних осіб, в тому числі 16 лісових господарств та ДСЛП "Рівнелісозахист", що організаційно належать до структури Державного комітету лісового господарства України, 15 державних спеціалізованих лісогосподарських агропромислових підприємств, що перебувають у віданні Міністерства аграрної політики та продовольства та 15 підприємств недержавної форми власності.

Цього року підприємствами галузі сплачено до зведеного бюджету понад 21 млн.грн., що на 4 млн.грн. більше ніж за відповідний період 2012 року.

Найбільшими експортерами цього року стали Клесівське та Клеванське лісові господарства.

Спільно з податківцями та митниками працівники галузі обговорили проблемні питання здійснення зовнішньоекономічної діяльності, справляння збору за спецвикористання лісових ресурсів, збору за заготівлю ягід та грибів, використання землі і резерви наповнення бюджету.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ