Ярослав Качмарик: "Державна служба зайнятості отримує величезні кошти, але реальних її дій ніхто не бачить"

Ярослав Качмарик: "Державна служба зайнятості отримує величезні кошти, але реальних її дій ніхто не бачить"

17.05.13 11:52 0 1217
"Державна служба зайнятості отримує величезні кошти на свою діяльність, однак реальних дій цієї служби щодо регулювання на ринку праці ми не бачимо". Про це заявив 16 травня 2013 року на сесії Львівської обласної ради голова комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності свободівець Ярослав Качмарик.

"Фонд загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття фінансує Державну службу зайнятості у Львівській області на шалену суму – 330 мільйонів гривень, - зазначив Ярослав Качмарик. - Служба має прекрасні офіси, має прекрасні центри у Львові та в районах області, але ми не бачимо її реальних дій, які пов'язані зі створенням робочих місць, працевлаштуванням, громадськими роботами. Ми маємо лише суперечливу статистику щодо створення робочих місць, яка коливається від 14 тисяч до 49 тисяч".

За словами депутата, проконтролювати використання цих коштів дуже важко, однак необхідно з'ясувати, чим займається ця структура. "Я пропонуватиму розглянути на одній з наступних сесій питання функціонування Державної служби зайнятості у Львівській області, зокрема, з'ясувати, якими діями фонд допомагає регулювати ринок праці на Львівщині, який зараз в катастрофічному стані", - наголосив Ярослав Качмарик.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Повідомлення про акцепт ...
Наступна новина: Валентин Хоптян ...

КОМЕНТАРІ