На Житомирщині перед відкриттям оздоровчого сезону відбулися рейдові перевірки закладів оздоровлення та відпочинку дітей

На Житомирщині перед відкриттям оздоровчого сезону відбулися рейдові перевірки закладів оздоровлення та відпочинку дітей

17.05.13 11:03 0 1206
З метою організації літнього відпочинку громадян, в тому числі дітей, забезпечення дотримання у оздоровчих закладах вимог пожежної безпеки та напередодні відкриття оздоровчого сезону працівниками Управління ДСНС у Житомирській області проведено рейдові перевірки закладів оздоровлення та відпочинку дітей.

Інспектори оцінювали протипожежну безпеку об’єктів місць масового перебування дітей. Особлива увага під час перевірок зверталась на стан електрогосподарства, внутрішнього та зовнішнього протипожежного водопостачання, установок пожежної автоматики, шляхів евакуації, забезпеченості первинними засобами пожежегасіння тощо. Також обов’язково проводились інструктажі про заходи пожежної безпеки з керівниками зазначених об’єктів та обслуговуючим персоналом.

За результатами перевірок фахівці зробили висновки, що питання забезпечення пожежної безпеки закладів оздоровлення та відпочинку не вирішуються належним чином, мають місце суттєві порушення протипожежних норм – керівникам зазначених закладів запропоновано приписами 497 протипожежних заходів, із яких 86 підтверджується до виконання, за результатами попередніх перевірок. Для усунення частини недоліків непотрібно значних матеріальних втрат, але керівники об’єктів їх просто ігнорують.

Перевіряючи вручили керівникам об’єктів приписи щодо усунення порушень та зобов'язали їх вжити невідкладних заходів із попередження виникнення пожеж і надзвичайних ситуацій та загибелі людей на них, виконання в повному обсязі запропонованих заходів протипожежного захисту.

Тож, шановні батьки, влаштовуючи приємне дозвілля для своїх нащадків поближче до природи, обов’язково цікавтеся не лише санітарними умовами у кімнатах, а й де розташований найближчий вогнегасник.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Повідомлення про акцепт ...
Наступна новина: Обсяги виробництва ...

КОМЕНТАРІ