Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту

Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту

17.05.13 08:44 0 1162
У рамках Меморандуму про співпрацю між обласною державною адміністрацією та Тернопільською дирекцією «Укрпошти» стартував проект «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту» у Тернопільській області.

Його презентація відбулася на базі відділення поштового зв’язку Тернопіль-1. Для зручності тернополян, крім п’яти відділень поштового зв’язку у місті Тернополі проект стартував ще у п'яти відділеннях Тернопільського району: Великі Бірки, Великі Гаї, Велика Березовиця, Біла та Мишковичі.

Перелік відділень поштового зв’язку, які надаватимуть дані послуги, буде збільшуватися і до кінця 2013 року даний проект буде впроваджений у всіх поштових відділеннях області.

Метою проекту є створення для споживачів адміністративних послуг ефективного механізму доступу до адміністративних послуг, досягнення прозорості процедури та легкості отримання результату. На практиці це означає, що будь-який громадянин або суб’єкт господарювання зможе через відділення поштового зв’язку:

- отримати інформацію про види та терміни надання адміністративних послуг, перелік необхідних документів, бланки заяв та консультацію стосовно адміністративних послуг;

- відправити оформлений пакет документів поштою на адресу Центру надання адміністративних послуг, а потім отримати кінцевий документ (у поштовому відділенні або через листоношу).

Довідково: З метою створення для споживачів ефективного механізму доступу до адміністративних послуг 9 квітня 2013 року був підписаний Меморандум про взаємне співробітництво у сфері спрощення процедури надання адміністративних послуг між обласною державною адміністрацією та Тернопільською дирекцією Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ