На Хмельниччині золотий фонд нації

На Хмельниччині золотий фонд нації

17.05.13 14:45 0 833
Турбота, увага до ветеранів Великої Вітчизняної війни, учасників бойових дій, солдатських вдів, працівників тилу не завершується заходами, присвяченими 68 річниці Великої Перемоги. Так, у Києві відбулася презентація книги «Національні лідери України», яка присвячена річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні та досліджує сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку ветеранського руху в Україні. Часопис продовжує серію видань Всеукраїнської програми «Золотий фонд нації», започаткованої 2009 року.

На сторінках книги не вигадані історії про війну та її учасників, а реальні долі тих, хто здобував для майбутніх поколінь таку важливу для нас усіх Перемогу у боротьбі з німецько-фашистськими загарбниками. І що не менш важливо, окреслено конкретну співпрацю влади з ветеранськими організаціями.

Серед усіх областей, що представленні на сторінках книги, помітно вирізняється наша – Хмельницька. Окреслено плідну співпрацю Хмельницької обласної влади із обласною Радою Організації ветеранів України, усіма ветеранськими організаціями, яких в області нараховується понад 900. Активно впроваджуються соціальні ініціативи Глави держави, направлені на підвищення соціального захисту ветеранів та прирівняних до них осіб, вчасно та у повному обсязі виплачують збільшені пенсії та одноразові виплати, виділяються квартири та автомобілі. Влада робить усе можливи, аби ветерани відчували захищеність з боку держави, синівську турботу та любов дітей та онуків.

Лейтмотивом видання є посил до прийдешніх поколінь шанувати звитяжний подвиг наших дідів та прадідів, які подарували нам мирне небо у незалежній Україні.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Туристично-рекреаційні ...
Наступна новина: Депардьє зніметься у двох ...

КОМЕНТАРІ