На Тернопільщині підписано угоду про співпрацю між управлінням туризму і курортів ОДА та ТНЕУ

На Тернопільщині підписано угоду про співпрацю між управлінням туризму і курортів ОДА та ТНЕУ

17.05.13 08:25 0 1317
Підписано угоду про співпрацю між Тернопільським національним економічним університетом та управлінням з питань туризму та курортів Тернопільської облдержадміністрації. В підписанні угоди взяв участь заступник голови облдержадміністрації Василь Гецько.

Предметом угоди є налагодження ефективної співпраці, що спрямована на надання студентській молоді нових знань, умінь і навичок, стимулювання її до прикладних наукових досліджень, залучення студентів до туристичної діяльності при проходженні практики в туристичних фірмах області, проведенні екскурсій, семінарів, тренінгів, виставок.

«Сподіваюся, ця угода дасть реальний результат. Вона сприятиме залученню студентів на практиці реалізовувати свої знання по туризму, брати участь у туристичних заходах, екскурсіях, розробляти нові туристичні маршрути»,– зазначила начальник обласного управління з питань туризму та курортів Леся Серетна.

Нагадаємо, що подібна угода про співпрацю була укладена у вересні 2012 року між управлінням та Тернопільський національним педагогічним університетом ім. В.Гнатюка.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Платники Тернопільщини ...
Наступна новина: Феномен культурних шляхів ...

КОМЕНТАРІ