Хмельниччина: відкриття Чемпіонату області зі спортивного туризму

Хмельниччина: відкриття Чемпіонату області зі спортивного туризму

17.05.13 12:49 0 1258
15 травня в с. Черче Чемеровецького району стартував обласний семінар підготовки суддів зі спортивного туризму та 51-й Чемпіонат області зі спортивного туризму серед учнівської молоді.

У заході взяли участь 20 команд з усієї Хмельниччини. Чемеровецький район представили учні під керівництвом Костянтина Лісовського – тренера гуртка спортивного туризму районного Будинку школярів.

Із вітальним словом до учасників змагань виступили директор обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Сергій Шенькарук, начальник відділу освіти, молоді та спорту Чемеровецької РДА Світлана Павлишина. До учасників чемпіонату звернувся також заступник начальника обласного навчально-методичного центру цивільного захисту і безпеки життєдіяльності Микола Гринчук. Виступаючі побажали школярам високих здобутків у освоєнні секретів туризму, самовдосконалення, удачі та міцного здоров’я.

Програмою змагань було передбачено дві дистанції з пішохідного туризму («Крос-похід» та «Командна смуга перешкод») та змагання з велосипедного туризму («Комплексна дистанція», «Велоралі»).

Учасники випробувань мали змогу не лише підвищити свою технічну і тактичну майстерність, виконати спортивні розряди, а й обмінятися досвідом туристично-спортивної роботи, знайти нових друзів та гарно відпочити та оздоровитись.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ